Moda Demon Zâmbet Fata Decal Pentru Vehicule Cu Parbriz Corp Rezistent La Apa Autocolante De Vinil, Accesorii Auto

12.26lei 24.51lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Origine - China Continentală

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Adaugă o notă de distracție pentru orice fereastră în mediul înconjurător cu zâmbet fața ferestrei autocolant.Zâmbet caraghios forma se taie din vinil de calitate superioară și nu este imprimat, asigurând durabilitate.În Plus, acesta poate fi ușor îndepărtată fără gunoaie.Face masina ta sau casa mai interesant cu acest vesel plus!

Caietul de sarcini:

Denumire Produs: Animal Zâmbet Autocolant

Material: Vinil

Dimensiune:9.5*18cm/3.74*7.09 cm

Culoare: negru, alb, rosu, roz, aur, argint, colorat ray

Se aplică pentru: autoturisme, motociclete, motociclete căști de protecție, notebook-uri, frigidere, etc.

Pachet De Listă:

Demon față zâmbitoare masina sticker1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De încredere Material: Fabricat din calitate exceptionala, material mat, acest zâmbet fata autocolant auto asigură o rezistență sporită și protecție impermeabil.Ea nu dispare sau își pierde eco-friendly fler.

2.Unic Smile Design: Sta pe drum cu zâmbetul nostru fata de masina autocolant!Amuzant design seamănă cu un prietenos animal, perfect pentru cei care își doresc individualitatea și umor.

3.Îmbunătățit Estetica: mor-cut zâmbet fata autocolante auto nu au de fundal, permițându-mașină sau orice suprafață să fie un fond naturale pentru un aspect autentic.Lipsa de imprimate de proiectare le face mai naturală și mai uimitoare.

4.Ușor pentru a Elimina: puteți elimina cu ușurință dacă vrei un nou decal sau nu mai vrei, fără a deteriora masina sau alte suprafețe.Economisi timp și energie.

5.Gamă largă de Utilizări: Transforma banale elemente în joc distractiv și interesant de piese cu acest zâmbet fata autocolant auto.Versatilitatea sa vă permite să-l loc pe masini, motociclete, laptop-uri, și alte elemente.Aplicabilitate largă pentru plăcerea maximă.

Toate comentariile

Produse conexe