Vehicul Zero Ștergere Cârpă Nano Strălucire Pânză Pentru Masina Zgârieturi Adânci de Curățare Pete de Apă Repararea Consumabile Pentru masina Camion

4.31lei 10.27lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Articol Greutate - 37g
  • Element De Lungime - 5cm
  • Înălțime Element - 1cm
  • Caracteristică 1 - Nano Strălucire Lavetă Pentru Mașină
  • Caracteristică 2 - Masina Zgârieturi Curatare Profunda Zero Pânză De Reparare
  • Lățime Produs - 5cm
  • Tip De Element - îngrijire
  • Origine - China Continentală
  • Caracteristică 3 - Sparkle Pânză Pentru Eliminarea Pete De Apă
  • Tip De Material - Nano Strălucire Pânză

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Vehicul Zero Ștergere Cârpă Nano Strălucire Pânză Pentru Masina Zgârieturi Adânci De Curățare Pete De Apă Repararea Consumabile Pentru Masina Camion

Nano Magic Pânză este un produs revolutionar, care poate elimina petele de apă, zgârieturi vopsea, și alte semne de masina ta cu ușurință, făcând vopsea auto lucioasa ca noi.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: așa cum se arată în imagine

Ușor De Utilizat:

1. Se spală la mașină și se usucă cu o cârpă uscată.Acest pas este de a curăța de praf și asigurați-vă că acesta este uscat.

2. Ia zero pânză de reparare și se repetă pentru a șterge zero și se aplică o presiune mică.

3. Dacă pânza este scăzut pe podea după, vă rugăm să nu-l folosească din nou, astfel încât nisip sau orice altceva blocat pe pânză va afecta masina ta.

4. Ștergeți-l cu o cârpă curată prosop uscat, stralucirea va fi restaurat în mod natural.

5. Nu este nevoie să se spele acest zero ștergere cârpă după utilizare și pune-l înapoi în sac.Ține-l închis pentru utilizare repetată.

Avertizare:

1. Nu utilizați o cârpă cu apă și păstrați-l departe de accesul copiilor.

2. Ar trebui să fie utilizat într-o zonă mică în primul rând pentru a testa compatibilitatea.

3. Repararea pânză nu ar trebui să fie spălate cu apă înainte de utilizare și asigurați-vă că zona de reparații este uscat.

4. După utilizarea zero reparații cârpă, ștergeți-l cu o cârpă curată și uscată prosop, luciu va fi restaurat în mod natural.

Lista De Ambalare:

1 buc* Nano strălucire pânză auto zero elimina

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Multifuncțional Utilizări: Cu nano-tehnologia de reparare, acest material poate instantaneu poloneză și de a elimina zgârieturile de cele mai multe mașina suprafețe, făcându-l să uite de brand nou.

2.Recupera Vopsea Auto: Acest nano masina scratch remover pânză este utilizat pe scară largă pentru zgârieturi vopsea auto, zgârieturi și pete de apă, potrivit pentru masina de lustruit și ruginirea probleme, de a face masina ta un aspect lucios.

3.Largă de Aplicații: Ca o masina versatila zgârieturi ștergere cârpă, acest nano strălucire pânză este utilizat pe scară largă pentru diverse tipuri de masini, potrivit pentru autoturisme, camioane, Suv-uri, microbuze, și mai mult.

4.Portabil și Compact: Acest nano masina scratch remover pânză este ușor și mic în dimensiuni, astfel încât să puteți transporta cu ușurință cu tine.Indiferent dacă sunteți acasă sau într-o călătorie, puteți să-l utilizați pentru a rezolva eficient zgarieturile de pe masina ta.

5.La îndemână pentru a Utiliza: Oferă protecție de lungă durată pentru vopsea auto, acest nano magic pânză este capabil de a fi utilizat pentru masini de diferite culori, usor de aplicat pe curat vopsea auto fără apă și praf.

Toate comentariile

Produse conexe