1 BUC. Mașină de Cusut de uz Casnic piciorușului Presor Metalic DIY Masina de Cusut Accesorii Este Potrivit Pentru Low Ocupe de Masina de Cusut

38.71lei 51.63lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Origine - China Continentală
  • Utilizarea - Broderie
  • Material - Plastic
  • Tip - Kit De Cusut

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

1 BUC. Mașină de Cusut de uz Casnic piciorușului Presor Metalic DIY Masina de Cusut Accesorii Este Potrivit Pentru Low Ocupe de Masina de Cusut Utilizate pentru decorațiuni interioare proiecte și producția de îmbrăcăminte.

Pliere picioarele sunt un instrument bun pentru cusut volane și volane (numai potrivit pentru țesături groase).

Potrivit pentru cele mai multe de uz casnic multifunctional mașini de cusut, cum ar fi pentru Shengjia, pentru Janome, etc.

Acest lucru este potrivit pentru multe tipuri de UNIVERSAL mașini de cusut Casnice cu un nivel scăzut de ridicare/mâner.

Folosind acest piciorușului presor, o uniformă de pliere efect poate fi făcut.Se poate alimenta automat pânză și ușor de a face falduri uniforme sau rupt falduri.Dimensiunea ori pot fi ajustate.Se pot face diferite pliuri.Dimensiunea și hipertrofie de pliuri pot fi ajustate.

Nume:de uz casnic multifunctional masina de cusut volan piciorușului presor

Culoare:Argint

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

1 * mașină de Cusut picior presor

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Toate comentariile

Produse conexe