Auto Vioara Aromoterapie Difuzor Auto Alimentat Cu Energie Solară Odorizant Difuzor De Arome Masina Odorizant Parfum Miros

49.26lei 98.57lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Articol Greutate - 200g
  • Element De Lungime - 20cm
  • Înălțime Element - 5cm
  • Tip - Odorizant
  • Origine - China Continentală
  • Lățime Produs - 20cm
  • Forma - Solid
  • Numele Modelului - Solar Odorizant Auto
  • Tip De Element - Odorizant
  • Caracteristici Speciale - Masina Aroma Difuzor De Aer Odorizant

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Puncte:

1.Soluție creativă: Acest solare odorizant de mașină are un creative și frumoase built-in solar motor care face vioara în formă de aromoterapie roti în mod activ.Se poate concentra lumina de la soare sau de orice altă sursă și să-l utilizați pentru a alimenta dispozitivul.

2.Fiabil și Robust: Datorită de înaltă calitate de metal si ABS de construcție, acest solare auto odorizantul poate rezista la temperaturi extreme fără nici o problemă.Comunicate de parfum cu usurinta, ceea ce face masina ta miroase a mare în timp ce conduceți.

3.Tehnologie revoluționară: Fiecare colț de masina ta va prelinge cu un parfum încântător nostru Solar Odorizant Auto modernizate turbine eoliene sistem disperseaza mirosul automat.Alimentat de actualizat panouri solare, nu va trebui să vă faceți griji despre bujii sau de încărcare.

4.De lungă Durată Parfum: Odihnă ușor în timp ce de conducere cu nostru solar odorizant auto.Zero alcool este adăugat pentru a vă faceți griji-free utilizarea de către femeile gravide și copii.Plante naturale parfum tablete oferă o lungă durată de aroma care este atât de sigur și sănătos pentru toată lumea în mașină.

5.Grijuliu Surpriza: face cadou un revigorant miros de masina cu acest Solar Odorizant Auto.Un mare cadou pentru prieteni, familie sau colegi, această practică și frumos accesoriu este sigur de a vă rog, și de a face orice unitate mai placuta.

Descriere:

Transforma naveta zilnic cu Masina noastra Difuzor Aromaterapie.Cu un built-in motor solar și modernizate turbine eoliene de sistem, fără efort difuzează parfum.Realizate din material rezistent, este blând pe simțurile și perfect pentru a vă faceți griji-utilizarea gratuită de către mamele gravide și copii.Surprinde și încânta destinatarul cu acest lucru trebuie să-au accesoriu masina.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: Masina de Aromoterapie Ornamente

2. Aspectul produsului: metal vioara

3. Produs material: metal +ABS

4. Produs de culoare: albastru/rosu/galben/violet

Lista De Ambalare:

1* Masina Difuzor De Aer

Notificare:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Toate comentariile

Produse conexe