Minge de Golf Sac Sac Impermeabil PU Sac de Golf Pungă cu Închidere Cu Fermoar Mini Golf Husă Portabil Mingea Geanta Pentru Exterior Femei Bărbați

40.88lei 102.26lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Origine - China Continentală

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Uită-te nu mai departe decât noastră practică și design compact, fabricat de înaltă calitate din piele PU și oferind un suport durabil PU bază, robust cârlig, și convenabil de închidere cu fermoar design.Perfect pentru prieteni, familie, sau orice pasionat de golf în viața ta, acesta este un cadou care este sigur de a impresiona!

Material: PU rezistent la apa material

Dimensiune produs: 16*6*3 cm/6.29*2.36*1.18 în

Greutate: 51g

Culoare: alb, albastru, rosu

Caracteristici: stil Simplu, ușor pentru a stoca

Atenție:

Din cauza diferențelor de iluminat și setările ecranului, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine.

Vă rugăm să permită o ușoară diferențele de mărime din diferite mână măsurători.

Pachet De Lista:

Minge De Golf Sac Sac*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material durabil: Cu piele PU minge de golf sac sac, puteți stoca cu ușurință și de a transporta până la 3 mingi de golf sau accesorii, cum ar fi tricouri și instrumente divot.Realizate din materiale durabile, reutilizabile și vine cu un clip de metal pentru atașare ușoară la geanta de golf sau curea.

2.Stabilitate îmbunătățită: Această minge de golf sac sac are un realist forma, tenacitate bună, ușoară și puternică PU bază, și un mini-sistem anti-alunecare portabil de design.Puteți sta sau toamna, și lăsați-l să meargă cu toate acestea vrei.Este partenerul perfect pentru jocul de golf.

3.Ușor de Utilizat Cârlig: Vine cu un cârlig de care se atașează cu ușurință la curea sau rucsac, făcându-l portabil și la îndemână pentru iubitorii de golf, care să permită fără efort portabilitate și confort pentru amatorii de golf.

4.Eficient Accesoriu de Depozitare: a se depozita in Siguranta minge de golf piroane și accesoriile minge de golf sac sac, care dispune de un securizate cu fermoar design.Cu un mic fermoar mini buzunar, se păstrează obiecte de valoare în condiții de siguranță și organizate în aer liber.

5.Mare Cadou: Cu un design elegant, aceasta minge de golf sac sac este perfect pentru toți jucătorii de golf.Este fabricata din materiale excelente pentru a oferi durabilitate chiar și cu utilizarea regulată.Ideal pentru golf de formare, de concurență, și practică, acest sac sac deține mingi de golf în condiții de siguranță și în mod organizat.

Toate comentariile

Produse conexe