Universal Golf Electric Scriber se Rotește Găsește Centrul De Greutate de Distribuție Linie de LED Mingea Pictor Accesorii Mingea Loc Marker

95.40lei 265.04lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Origine - China Continentală

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Universal Golf Electric Scriber se Rotește Găsește Centrul De Greutate de Distribuție Linie de LED Mingea Pictor Accesorii Mingea Loc Marker

Puncte: 1.Precizie îmbunătățită: Realizarea precizie și performanțe excepționale cu minge de golf spinner de echilibrare concepute cu principii științifice.Sale de inginerie precise asigură rezultate precise și fiabile pentru a pune jocul.

2.Marcare rapid Viteza: Lucrează la o viteză rapidă de 10.000 RPM, nostru motorizat minge de golf spinner echilibrare foloseste o tehnologie avansata pentru a localiza centrul mingea e ecuatorială de distribuție linie.Acest lucru ajută jucătorii de golf realiza mai lungi și mai mare de poziționare de precizie, făcându-l un instrument ideal pentru grave jucători de golf.

3.Upgrade de Joc: a face Upgrade dvs. de joc de golf cu usurinta cu ajutorul nostru minge de golf spinner de echilibrare.Îmbunătăți punerea precizie și spune la revedere de la a ratat minge de găuri.Dispozitivul identifică optime de marca pentru a lovi, garantându-vă un aspect mai fina si mai plină de satisfacții experiență de golf.

4.Ușor de Marcare: Noastre minge de golf spinner echilibrare ia hassle afară de marcarea bile.Cu o simplă atingere de stilou, centrul de greutate este atrasă automat de ușor și precis de aliniere, făcându-l instrumentul perfect pentru jucătorii de golf din toate nivelurile.

5.Instrument de mare: Această minge de golf spinner echilibrare este o practic și util instrument care poate îmbunătăți performanța dumneavoastră de golf.Se poate spin și de a echilibra orice minge de golf în câteva secunde, și arăta adevăratul centru de gravitație și cea mai bună a lovit la fața locului.Este iubit de cele mai multe jucători de golf și este un mare cadou pentru familiile, prietenii, iubitorii de golf și entuziaști.

Îmbunătăți experiența dvs. de golf cu mingea de golf linie marker instrument.Proiectat cu Principii Științifice, este perfect pentru a Mai Conduce și oferă dispozitivului de Acționare mai Mare Precizie.Centrul de greutate este în mod automat trase, ceea ce face mai ușor pentru a perfecta scopul tau.E un Cadou Minunat pentru orice jucător de golf în căutarea să-și intensifice jocul lor.

Caietul de sarcini:

Nume: minge de golf spinner echilibrare

Greutate: aproximativ 0.26 kg

Lista De Ambalare:

minge de golf spinner echilibrare*1

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Din diferite manuale de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Toate comentariile

Produse conexe