2024 Calendar de Perete de Perete Mare Anual Anual Planificator 12 Lunar Orizontală Calendar ianuarie-decembrie pentru Planificarea Ușoară

13.20lei 26.45lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - perete planificator

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Caracteristici: 2024 an planificatorul are hârtie de calitate de organizator de spectacole lună de la stânga la dreapta și de week-end blocuri anual planificator perfect pentru programarea activităților și de sărbători.

Planner anual este mare pentru a scrie sarcină importantă sau note inainte sa plece din mintea astfel încât să aveți nici o problemă de a uitat speciale date de evenimente, festivaluri și memento-uri.

2024 an calendaristic poate easilyeach luna are spațiu să rețineți scopul sau memento-uri suplimentare ca de ziua de nastere aniversare întâlnire teamworks proiect și așa mai departe.

Planificatorul este potrivit pentru școli, colegii, universități și mediul de afaceri office professional planificator grafic de mare pentru management pentru a studia planurile de an.

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră, vă rugăm să cumpere produsul nostru la usurinta.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau aveți întrebări, vă rugăm să contactați nostru.

Caietul de sarcini: Material: Hartie Culoare: Ca Imagine Arată Greutate Pachet: aprox.71g Dimensiune: aprox.760x520mm/29.92x20.47in (Dimensiune Mai Detaliat, te Rog, Vezi Foto.) Notă: vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!Pachetul Include: 1 buc Perete Planificator

Toate comentariile

Produse conexe