Extruder de Viteze Componente de Înaltă Rezistență din Aliaj de Aluminiu Maner Hotend Extruder Potrivite pentru Bambu X1 P1P P1S Imprimantă 3D Dropship

81.91lei 167.18lei

(0 Recenzii Ale Clienților)
  • Nume De Brand - Deek-Robot
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - HGX LITE Extruder

Culoare: Alege

Adaugă la lista de Dorințe

Caracteristici:

OOTDTY

De Brand nou și de înaltă calitate

Sistemul integrat de arbori design asigură o mai bună concentricitatea unelte, reduce excentric rotații de unelte din cauza de asamblare, și se asigură că vitezele de transport cu filament mai uniform.

Helical gear design, mai bine discretizare spectacole, lin de transmisie, și mai liniar de transmisie de forță.Transmiterea se suprapun este mare, discretizare timpul este lung, și suprafața de contact este mare, ceea ce reduce stresul, îmbunătățind astfel capacitatea portantă a uneltelor și a extinde durata de viață a uneltelor.

Utilizarea de înaltă rezistență mucegai oțelului ca material de alimentare potrivite.Duritate general în valoare de viteze ajunge la 62-65.

Duritatea ajunge la 1000-1200, care în mare măsură asigură viteze Putere, rezistență la uzură și rezistență la coroziune, îmbunătățirea capacității portante a angrenajului și prelungi durata de viață a uneltelor.

Nostru extruder de viteze componentă este un înlocuitor perfect partea care realizează performanțe de excepție, durabilitate, și de compatibilitate.

Caietul de sarcini:

Material:Metal

Pachetul Include:

1 Set Extruder De Viteze

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Toate comentariile

Produse conexe